[VIDEO] TERKINI: TUN BERJAYA JERAT ANWAR IBRAHIM, SKANDAL SEKS TERBARU

Haziq merupakan seorang kenalan rapat Anwar, Azmin dan Rafizi Ramli. Sebelum video seks Azmin-Haziq tular, kem Mahathir menyebarkan khabar angin berkenaan penularan tersebut bagi memberikan masa kepada kem Anwar untuk cuba berkomunikasi dengan Haziq. Sumber (gambar): Fail TTF

RJ Rithaudeen

“PKR sememangnya mempunyai beberapa pemimpin yang pernah melakukan hubungan seks di luar tabii di mana perkara ini berada dalam pengetahuan beberapa ahli parti. Memandangkan penularan video-video seks melibatkan Haziq dan Azmin Ali mampu menjejaskan kedudukan Anwar Ibrahim dan PKR dalam arena politik kebangsaan, satu usaha padu dilakukan oleh kem Anwar untuk ‘membela’ Haziq bagi mengelakkan beliau daripada menyebarkan video-video ataupun maklumat-maklumat parti yang lain.

“Salah satu daripada video/maklumat tersebut dipercayai melibatkan Anwar sendiri dan Azmin. Azmin Ali turut terlibat dengan Anwar Ibrahim dalam hal-hal tertentu melibatkan kewangan dan pelaburan dalam negeri Selangor dimana Anwar pernah menghulurkan sejumlah wang tertentu dari seorang pelabur yang kaya kepada Azmin di mana wang tersebut masih lagi disimpan oleh Azmin”


Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...