Amanah: Hak Istimewa Melayu-Islam perlu dihadkan, beri ruang Cina naik bersama-sama

Wakil Amanah mencadangkan agar hak keistimewaan Melayu-Islam dihadkan. Sumber (gambar): KLXpress

Roslan SMS

Klip video ini memaparkan kegilaan mereka yang berkuasa hari ini. Pada merekakah nak kita letakkan nasib dan masa depan kita? Orang Melayu akan semakin terpinggir dan tersisih angkara parti- parti yang menjadi terompah kayu pada bangsa DAP yang sedang bermaharajalala. Jangan sampai tergadai segalanya.
TERIMA KASIH PANRoslan SMSWalau negara telah lebih 60 tahun Merdeka namun ternyata orang-orang Melayu yang merupakan penduduk asal tanahair ini masih jauh ketinggalan khasnya disektor ekonomi.Disaat kaum lain memenuhi angka anak-anak Malaysia terkaya dan termewah, orang-orang Melayu rata-rata masih tercicir dan ramai masih kais pagi makan pagi.Dimana silapnya? Kita boleh menuding habis jari sepuluh walaubagaimanapun ketidakseimbangan ini masih tidak akan selesai.Kerana itu orang Melayu perlukan bimbingan dan beberapa keistimewaan jika kita serius mahu memastikan berlaku keadilan pembahagian kekayaan negara. Jangan yang kaya dan senang cuma satu-satu kaum sahaja sedang orang Melayu dan Bumiputera pewaris asal tanah bertuah ini kini menjadi hamba kepada yang minoriti.Klip video ini memaparkan kegilaan mereka yang berkuasa hari ini. Pada merekakah nak kita letakkan nasib dan masa depan kita?Orang Melayu akan semakin terpinggir dan tersisih angkara parti- parti yang menjadi terompah kayu pada bangsa DAP yang sedang bermaharajalala.Jangan sampai tergadai segalanya.

Posted by Menerjang Badai: Roslan SMS on Friday, April 19, 2019

Walau negara telah lebih 60 tahun Merdeka namun ternyata orang-orang Melayu yang merupakan penduduk asal tanahair ini masih jauh ketinggalan khasnya disektor ekonomi. Disaat kaum lain memenuhi angka anak-anak Malaysia terkaya dan termewah, orang-orang Melayu rata-rata masih tercicir dan ramai masih kais pagi makan pagi.

Dimana silapnya? Kita boleh menuding habis jari sepuluh walaubagaimanapun ketidakseimbangan ini masih tidak akan selesai.

Kerana itu orang Melayu perlukan bimbingan dan beberapa keistimewaan jika kita serius mahu memastikan berlaku keadilan pembahagian kekayaan negara. Jangan yang kaya dan senang cuma satu-satu kaum sahaja sedang orang Melayu dan Bumiputera pewaris asal tanah bertuah ini kini menjadi hamba kepada yang minoriti.Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...