Amaran terakhir buat Dong Zong – batalkan kongres, jangan bermain api. Saya bersedia mati demi Allah, agama, bangsa dan negara

Raggie Jessy Rithaudeen

Pucuk pimpinan perkumpulan pendidik Cina Dong Jiao Zong (Dong Zong) dinasihatkan untuk serta merta keluarkan notis pembatalan kongres anti-Jawi Sabtu ini, bersamaan 28hb Disember 2019.
Ini memandangkan kongres ini bersifat anti-Melayu, anti-Islam, anti-perpaduan dan anti-kemakmuran di samping merupakan penghinaan secara langsung kepada Perlembagaan Persekutuan.

Saya menyeru umat Islam bangkit bersama-sama saya tumpaskan puak rasis ini sekiranya kongres in diteruskan. Saya akan berusaha dapatkan lokasi kongres agar kita boleh berhimpun beramai-ramai untuk membuat penentangan sekeras-keras mungkin demi Allah dan demi maruah raja, agama, bangsa dan negara.

Dan sekiranya saya gagal dapatkan lokasi kongres, saya akan isytiharkan perhimpunan besar-besaran Isnin ini, bersamaan 30hb Disember 2019 di ibu pejabat Dong Jiao Zong di Kajang. Sekiranya kongres dibatalkan, perhimpunan saya tidak akan diadakan.

Saya bersedia mati demi Allah, demi bangsa ku, agama ku, raja ku dan negara ku.

Wallahu a’lam bish-shawabi

Loading...Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...