“Banyak tu je…” – Azmin sindir sokongan terhadap Anwar

Kenyataan Azmin seakan-akan memerli dan ada kaitan dengan jumlah sokongan pimpinan partinya yang menyatakan sokongan kepada presidennya, Datuk Seri Anwar Ibrahim. Sumber (gambar): Fail TTF

Ciapan pendek Datuk Seri Mohamed Azmin Ali malam tadi menimbulkan pelbagai tandatanya.

“Banyak tu je………” tulisnya dan ia mengundang pelbagai tafsiran dalam kalangan netizen.

Anwar dan Mohamed Azmin dilihat tidak serasi ekoran kes yang melibatkan video seks kontroversi baru-baru ini dan ikrar sokongan pimpinan PKR di negeri-negeri dilihat ada kaitan dengannnya.


KUALA LUMPUR: Ciapan pendek Datuk Seri Mohamed Azmin Ali malam tadi menimbulkan pelbagai tandatanya.

“Banyak tu je………” tulisnya dan ia mengundang pelbagai tafsiran dalam kalangan netizen.
Bagaimanapun, kenyataan Timbalan Presiden PKR itu seakan-akan memerli dan ada kaitan dengan jumlah sokongan pimpinan partinya yang menyatakan sokongan kepada presidennya, Datuk Seri Anwar Ibrahim.

Sejak beberapa hari lepas, beberapa pimpinan parti itu di negeri-negeri dilihat sibuk mengiystiharkan sokongan kepada Anwar.

Anwar dan Mohamed Azmin pula dilihat tidak serasi ekoran kes yang melibatkan video seks kontroversi baru-baru ini dan ikrar sokongan pimpinan PKR di negeri-negeri dilihat ada kaitan dengannnya.

Bagaimanapun, semalam, Naib Presiden PKR, Zuraida Kamaruddin mempertikaikan kenapa perlu ada ikrar sokongan kepada presiden parti ketika ini.

Zuraida merupakan penyokong kuat kem Mohamed Azmin dalam PKR.

Dalam pada itu, Anwar pula dilihat enggan lagi mengulas isu berkaitan kes video yang sama termasuk apabila ditanya kenyataan setiausaha politiknya, Farhash Wafa Salvador Rizal Mubarak yang terang-terangan mengkritik Mohamed Azmin.

Sumber:

Loading...Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...