BERIKAN PERHATIAN SEGERA KEPADA SEMUA UMAT ISLAM DAN MELAYU 

Dato’ Azwanddin Hamzah

SJKC KG BARU SEMENYIH*
Saluran 4
BN – 49
PH – 323 
BEBAS – 10
PSM – 18
TOLAK – 6
TOTAL = 400

SJKC KG BARU SEMENYIH*
Saluran 2
BN – 37
PH – 212
BEBAS – 6
PSM – 11
TOLAK – 3
TOTAL = 266




SJKC KG BARU SEMENYIH
Saluran 1
BN – 23
PH – 143
BEBAS – 9
PSM – 20
TOLAK – 0
TOTAL = 195

Saya minta umat Melayu-Islam bersatu. Saya tidak akan cakap bayak soal ini, nanti dikatakan rasis. Pikirlah, jadi lah umat Melayu dan Islam yang ambil perhatian kepada senario politik di Malaysia hari ini.

Satu ketika dulu, tanah ini dipangil Tanah Melayu. Hari ini, mereka berusaha mengambil alih kuasa kita kerana begitu taksub mahukan kuasa orang Melayu di hapuskan. Mereka lakukan semua ini di hadapan kita. Ya, lain yang mereka buat di belakang kita, lain pula mereka lakonkan di depan kita kerana mahukan sesuatu dari kita. Dan setelah mereka dapat apa yang mereka mahu, kita pula akan ditikam dari belakang demi menjaga kepentingan kuasa bangsa mereka.

Kepada semua umat Islam dan Melayu, gerakkan lah dan bisikan pada ibu, ayah, keluarga dan sahabat kita agar mendaftar sebagai pengundi. Percayalah, kita hari ini berada dalam satu lingkungan kuasa ancaman yang tersangat bahaya kepada bangsa kita dan agama kita. Umat Islam dan Melayu perlu sedar akan perkara ini dan akur, bahawa kita adalah kumpulan majoriti tetapi berjaya dipecahkan oleh Bangsa DAP 

Bermula dari sekarang, kita umat Islam dan Melayu perlu bangkit dan menjadi jentera dan panglima kepada perjuangan bangsa dan agama kita. Kita perlu lakukan perkara ini untuk generasi kita dan generasi-generasi yang akan datang, kerana kegagalan kita akan mendatangkan kemusnahan yang sungguh dasyat kepada bangsa dan agama. Bangkitlah, marilah kita lakukan sesuatu untuk memulihkan maruah bangsa dan agama.

Ketahuilah, bahawa sememangnya ianya mudah untuk kita melawan mereka tetapi menjadi sukar apabila kita terpaksa berhadapan menentang bangsa kita sendiri yang menjadi tali barut mereka kerana gilakan jawatan untuk kepentingan peribadi dan kekayaan tampa meperdulikan nasib bangsa dan agama.  Biar apapun, inilah cabaran yang perlu kita hadapi bersama dengan tekad menyatukan bangsa dan memelihara kedaulatan agama kita.

Loading...

Ya, saya sedar mereka akan cuba mengambil tindakan terhadap saya di bawah akta hasutan. Saya terima dan yakin ini satu perjuangan yang perlu saya lakukan demi memelihara kepentingan bangsa, agama dan tanah melayu ini. Saya akur, bahawa setiap kemenangan dan perjuangan pasti ada risikonya. 

Bangkit bangsa ku untuk agama mu …



SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:



YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

Comments



Loading...