Berita sidang media Azmin sah palsu

Gerakan Bangsa Nasional (GBN) semalam memberi tempoh 24 jam kepada Dato’ Seri Azmin Ali untuk menjawab sekiranya benar beliau merupakan orang di dalam video homoseks yang tular di media sosial. Sumber (gambar): Fail TTF

Satu mesej tular kononnya Menteri Hal Ehwal Ekonomi Datuk Seri Azmin akan mengadakan sidang akhbar petang ini, disahkan palsu.

Kenyataan tersebut dipercayai bersangkut video seks luar tabii yang tular di media sosial semalam di mana seorang lelaki dilihat melakukan seks oral terhadap seorang lagi indivdu yang dipercayai Azmin Ali berdasarkan raut wajahnya yang dikatakan seiras dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi berkenaan.

Awal pagi tadi, seorang individu yang mengaku dirinya Haziq Aziz membuat pengakuan bersumpah bahawa lelaki dalam video seks berkenaan adalah dirinya sendiri manakala individu yang menerima seks oral daripadanya tak lain tak bukan Azmin Ali, Menteri Hal Ehwal Ekonomi.


KUALA LUMPUR: Satu mesej tular kononnya Menteri Hal Ehwal Ekonomi Datuk Seri Azmin akan mengadakan sidang akhbar petang ini, disahkan palsu.

Menurut Astro Awani, perkara ini disahkan sendiri oleh setiausaha akhbar Azmin, Woon King Chai.
Menurut kenyataan palsu itu, Azmin, yang turut merupakan Timbalan Presiden PKR, akan mengadakan satu sidang akhbar pada pukul 4.45 petang ini di sebuah hotel berhampiran dengan Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur sebelum berlepas ke luar negara.

Kenyataan tersebut dipercayai bersangkut video seks yang tular di media sosial semalam di mana seorang lelaki dilihat melakukan seks oral terhadap seorang lagi indivdu yang dipercayai Azmin Ali berdasarkan raut wajahnya yang dikatakan seiras dengan Menteri Hal Ehwal Ekonomi berkenaan.

Awal pagi tadi, seorang individu yang mengaku dirinya Haziq Aziz membuat pengakuan bersumpah bahawa lelaki dalam video seks yang tular itu adalah dirinya manakala individu yang menerima seks oral daripadanya tak lain tak bukan Azmin Ali, Menteri Hal Ehwal Ekonomi.

Haziq merupakan setiausaha sulit kanan kepada Timbalan Menteri Industri Utama, Shamsul Iskandar Md Akin, manakala video seks yang tular itu dikhabarkan dirakam pada 11hb Mei di bilik Hotel Four Points, Sandakan.

Menurut sumber, orang dalam video pengakuan yang tular pagi tadi sememangnya Haziq biarpun ada pihak mendakwa Facebook Haziq digodam.

Sumber tersebut memberitahu terdapat beberapa petunjuk mencadangkan Haziq dengan rela membenarkan dirinya dijadikan umpan oleh seorang individu berprofil tinggi dan berkemungkinan besar diupah untuk menjerat Azmin.

Apapun, Gerakan Bangsa Nasional (GBN) semalam memberi tempoh 24 jam kepada Dato’ Seri Azmin Ali untuk menjawab sekiranya benar beliau merupakan orang di dalam video homoseks yang tular di media sosial.

Loading...

[VIDEO] TERKINI: AZMIN ALI HARUS TAMPIL DALAM TEMPOH 24 JAM BERI KETERANGAN ISU VIDEO HOMOSEKS YANG TULAR

THE THIRD FORCEYour donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...