Biadapnya DAP mempolitikkan serangan Masjid di New Zealand

Sekiranya Islamophobia tidak diisytiharkan sebagai jenayah di Malaysia, DAP akan sentiasa menakut-nakutkan golongan bukan Muslim dengan menonjolkan PAS dan UMNO sebagai kumpulan-kumpulan Muslim ekstremis. Sumber (gambar): Fail TTF

RAS Putra

Kalaulah Burung sekecil Ciak Rumah, dengan ikhlas membantu Islam, dengan berusaha sekecil usaha menggunakan paruhnya membawa air untuk memadam api yang membakar Nabi Ibrahim AS, harap masyarakat yang benar-benar memahami Islam Istiqamah dalam memperjuangkan agama Allah.

Perjuangan agama Islam bukan satu benda yang main-main malahan Ia adalah suatu tuntutan serta kewajipan menjaga kesucian Islam..

Kita dapat lihat bagaimana golongan kafir yang berada di Chirstcsurch, New Zealand sekitar Masjid al-Noor, menyayangi rakan mereka, sedia membantu rakan mereka sewaktu menunaikan solat dengan berkawal di luar masjid.

Masih Ada di kalangan bukan Islam menyayangi Raman Muslim merely.


MasyaAllah!

Kita doakan semoga Allah membuka pintu hati mereka dgn hidayah apabila melihat  betapa simple-nya ibadat orang Islam.

Allahuakbar

Inilah sikap yang ditunjukkan Orang Kafir di New Zealand tetapi berbeza sekali dengan sikap masyarakat Orang Melayu beragama islam (golongan munafik) di Malaysia bilamana masyarakat Orang Melayu Islam dihina, dicaci oleh Puak Kafir dari kalangan D4P yang bukan sahaja menghina Agama, Bangsa dan juga Nabi Muhammad Sallallahu Alaihi Wasallam (saw) dengan berbagai-bagai tomahan.

Mereka sanggup backup orang kafir lagi daripada mereka membantu orang Islam..

Kenapa perkara sebegini berlaku..

Adakah mereka bersetuju dan beranggapan penganut Agama Islam ini dari pandangan mereka menunjukkan yang Islam ini suatu agama yang ganas dan suka mencetuskan Peperangan?

Biadapnya buat DAP apabila tercetusnya berita seorang kafir menyerang Masjid di New Zealand Chirstcsurch di waktu Solat Jumaat dengan terbunuhnya 40 orang umat ISLAM, ADUN DAP terus mengeluarkan kenyataan amaran pekara sebegini akan berlaku dalam negara sekiranya PAS/UMNO berkerjasama .

Tuduhan sangka buruk it’s sepatutnya Orang Melayu Islam di Malaysia kena ambil serius pekara sebegini.

Kita yakin perkara sebegini tidak akan terhenti di sini saja, mungkin akan terjadi lagi perkara sebegini dilain-lain negara musuh Islam.

Jika  masyarakat Islam tidak bersatu, bersefahaman dan bersepakat dalam mempertahankan agama Islam,  perkara sebegini akan terus berlaku.

Untuk Islam mencapai kemenangan juga amat sukar, pasti nya Allah tidak mengizin kan, bilamana tidak mendapat sokongan bantuan dari masyarakat Islam sendiri yang mana berbalah satu sama lain…

RAS Putra @ Pak Engku

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...