Hadi: PAS kutuk serangan Israel ke atas Gaza

Dato’ Seri Haji Abdul Hadi Awang

PAS mengutuk serangan terbaru Israel ke atas Gaza di ambang Ramadan yang mengorbankan nyawa kanak-kanak, wanita dan orang awam yang tidak berdosa.
PAS turut berasa kesal dengan sikap dingin negara Arab yang sibuk dengan krisis dalaman sehingga tidak mempedulikan nasib saudara kita di Palestin demi menjaga keselamatan Israel dan kepentingan sendiri.

PAS telah menggerakkan usaha bantuan melalui PAS Relief dan NGO-NGO yang sedang berada di perbatasan untuk menghulurkan bantuan segera, termasuk persiapan untuk menyambut bulan Ramadan dan Hari Raya Aidilfitri.

Dengan keberkatan bulan Ramadan, marilah kita sama-sama bermunajat dan berdoa diberikan pertolongan dan kekuatan kepada rakyat Palestin untuk menghadapi tentera Israel yang dilaknat oleh Allah S.W.T.

“Islam Memimpin”

Sumber:Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...