Kami tidak mahu lockdown, kami mahu ‘stepdown’

“Saya tidak takutkan Muhyiddin, kerana sesungguhnya, Muhyiddin hanyalah seorang manusia biasa. Yang saya takut hanyalah kuasa Allah seandainya saya tidak melaksanakan tanggungjawab saya sebagai pejuang kebenaran. Makbulkanlah doa kami ini, ya Allah…Aamiin ya rabbal’alamin”

Raggie Jessy Rithaudeen

كامي تيدق ماهو لوچقدوون، كامي ماهو ‘ستيڤدوون’

Kami tidak mahu lockdown seandainya itu hasrat kerajaan, pentadbiran Muhyiddin terbukti gagal memahami dan menangani wabak Covid dengan berkesan.

Ekonomi Malaysia tak mampu bertahan satu lagi lockdown (PKP) tak kira ianya tersasar atau tidak.
SOP baharu pun tak perlu, jangan buang masa. Biar pentadbiran baharu yang lebih bertanggungjawab dan berjiwa rakyat buat…

Kami tidak mahu diseksa atau dipersalahkan lagi ataupun dihukum sebab kesalahan pemimpin Barisan Nasional dan Perikatan Nasional yang hanya kemaruk wang, kuasa dan kedudukan, bukannya berjiwa rakyat.

Kami mahu ‘stepdown’, kami tuntut kerajaan gandingan Barisan Nasional dan Perikatan Nasional berundur dengan kadar segera.

Kerajaan ini berjaya hancurkan politik, ekonomi dan maruah negara Seri Paduka Baginda Tuanku dalam tempoh kurang dari 10 bulan.

Kerajaan yang tidak sah ini terlibat dengan sogokkan jawatan dan terpesong teruk dari landasan kebenaran.

Rakyat Malaysia terseksa, dan negara Tuanku habis ditolak oleh ramai pelabur yang tidak berani berurusniaga di sini.

Step down now, Muhyiddin. Malaysians do not want you, Najib, Zahid and the rest of the gang. Your time is up!!!

Loading...

Saya tidak takutkan Muhyiddin. Yang saya takut hanyalah kuasa Allah seandainya saya tidak melaksanakan tanggungjawab saya sebagai pejuang kebenaran.

Wallahu A’lam

NOTA: SAYA MEMBUAT PENGUMUMAN-PENGUMUMAN PENTING DARI MASA KE SEMASA EKSKLUSIF MENERUSI SALURAN TELEGRAM BERIKUT:SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...