Kenyataan rasmi wakil PPBM Lembah Pantai bersama akar umbi

Ahli-ahli PPBM Bahagian Lembah Pantai bersama Kamal Aziz, Ketua Cawangan Pantai Hillpark dan Ketua Srikandi Cawangan Taman Bukit Angkasa. Sumber (gambar): TTF

KENYATAAN RASMI

كڽاتأن راسمي واكيل ڤڤبم لمبه ڤنتاي برسام اكر اومبي

Bismillahirrohmannirrohim

Assalamu’alaikum Warahmatullahi Wabarakatuh

Setiap perjalanan di dalam kehidupan akan ada penghujungnya, setiap yang bermula pasti akan bertemu pengakhirannya.
Tetapi selaku ahli awal PARTI PRIBUMI BERSATU MALAYSIA (PPBM), saya telah banyak berkorban untuk Parti ini dan juga Gabungan Pakatan harapan, sebelum PRU 14 dan selepas PRU 14.

Pengorbanan ini tiada nilainya dan tidak boleh dibeli dengan wang ringgit. Malangnya lanskap politik di dalam PPBM sudah berubah dan terbabas jauh dari landasan penubuhan asalnya.

Dengan ini, saya, Kamal Aziz, selaku Ahli Seumur Hidup Parti Pribumi Bersatu Malaysia Bahagian Lembah Pantai dan memegang No. Keahlian 0941 bersama 168 ahli & Ketua Cawangan Pantai Hillpark & Ketua Srikandi Cawangan Taman Bukit Angkasa serta akar umbi dengan ini mengisytiharkan keluar daripada PARTI PRIBUMI BERSATU MALAYSIA berkuat-kuasa serta merta bertarikh 14hb Ogos, 2020.

SEKIAN TERIMA KASIH

Kamal Aziz

NOTA: SAYA MEMBUAT PENGUMUMAN-PENGUMUMAN PENTING DARI MASA KE SEMASA EKSKLUSIF MENERUSI SALURAN TELEGRAM BERIKUT:SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...