Mahathir: Kalau Azmin nak masuk PPBM, kita timbanglah

Tun Dr Mahathir Mohamad berkata parti yang diasaskan beliau itu terbuka kepada semua individu tanpa mengira latar belakang. Sumber (gambar): Fail TTF

Bersatu sedia mempertimbangkan untuk menerima mana-mana pihak menyertai parti itu termasuk Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Mohamed Azmin Ali sekiranya ada permohonan.

“Kalau ada permohonan (daripada Mohamed Azmin), kita timbanglah (masuk Bersatu),” katanya pada sidang akhbar selepas menghadiri Program The Putrajaya Boat Race 2019 di Kelab Tasik Putrajaya di sini hari ini.

Beliau mengulas mengenai kemungkinan Mohamed Azmin akan menyertai Bersatu susulan Menteri Hal Ehwal Ekonomi itu dilihat turut menghadiri Sambutan Ulang Tahun Ketiga Bersatu di Shah Alam baru-baru ini.


PUTRAJAYA: Bersatu sedia mempertimbangkan untuk menerima mana-mana pihak menyertai parti itu termasuk Timbalan Presiden Parti Keadilan Rakyat (PKR), Datuk Seri Mohamed Azmin Ali sekiranya ada permohonan.

Perdana Menteri yang juga Pengerusi Bersatu, Tun Dr Mahathir Mohamad berkata, parti yang diasaskan beliau itu terbuka kepada semua individu tanpa mengira latar belakang.
“Kalau ada permohonan (daripada Mohamed Azmin), kita timbanglah (masuk PPBM),” katanya pada sidang akhbar selepas menghadiri Program The Putrajaya Boat Race 2019 di Kelab Tasik Putrajaya di sini hari ini.

Beliau mengulas mengenai kemungkinan Mohamed Azmin akan menyertai Bersatu susulan Menteri Hal Ehwal Ekonomi itu dilihat turut menghadiri Sambutan Ulang Tahun Ketiga Bersatu di Shah Alam baru-baru ini.

Dr Mahathir yang juga Ahli Parlimen Langkawi berkata, kehadiran Mohamed Azmin tidak sewajarnya dipertikai kerana pemimpin lain turut dijemput menghadiri majlis itu.

“Kami jemput pemimpin-pemimpin (parti lain). Ramai yang datang,” katanya.

Sumber:


FOLLOW ME ON TELEGRAM AND TWITTER:

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen (click here)

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen (click here)

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.comYour donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...