Najib Razak jauh lebih berani dari Anwar Ibrahim

che’GuBard. Sumber (gamer): Fail TTF

che’GuBard

Seperti ramai jangka hari ini mahkamah putuskan Najib Razak dipanggil membela diri dalam kes SRC. Ternyata Najib Razak jauh lebih menyakinkan dan berani dari Anwar Ibrahim dalam perkara ini.

Najib Razak dan pasukan peguamnya hari ini menyatakan Najib Razak sedia membela diri dalam kandang dan dalam sumpah bercakap benar. Ini membawa maksud Najib sedia menjawab soalan soalan dari pendakwa dan peguam secara terbuka dalam mahkamah.

Ini sangat berbeza dengan Anwar dalam kes liwatnya. Selepas mahkamah menyatakan ada prima facie selepas selesai pembentangan pendakwaan terhadap kes liwat oleh Anwar … Anwar dipanggil membela diri namun Anwar memilih untuk memberi kenyataan luar kandang tanpa sumpah bercakap benar dan mengelak untuk disoal oleh pendakwa dan peguam…
Ini membawa maksud Najib Razak jauh lebih berani dari Anwar Ibrahim.Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...