Saya maafkan Lokman Adam

Raggie Jessy Rithaudeen

ساي معافكن لقمان آدم

Maafkan saya semua, hati saya amat terguris apabila agama saya dihina, keislaman saya dipertikai. Aku sanggup perang DAP kerana hina agama, apatah lagi jika penghinaan itu dari kalangan orang kita sendiri. Maafkan saya.

Tetapi janganlah sesiapa hina Islam ataupun berburuk sangka terhadap orang lain.
Dengan itu, setelah merujuk dengan pihak tertentu yang lebih arif, yang saya anggap sebagai Tok Guru, saya memaafkan Lokman bin Noor Adam dengan hati terbuka, dan Lokman tidaklah perlu memohon maaf terhadap saya.

Saya juga akan batalkan niat membuat laporan polis terhadap Lokman tetapi tetap akan bekerjasama denga pihak polis sekiranya dipanggil berhubung sidang media saya sebentar tadi.

Apapun, saya tetap akan meneruskan pembongkaran gejala ‘Anwarisme’ dalam Majlis Kepimpinan Tertinggi UMNO sekiranya berterusan dan berharap semua yang terlibat dalam menyuburkan dan memarakkan gejala ini berhenti serta merta.

Saya juga akan mengatur satu majlis dan berbincang dengan pihak berkaitan di mana sebab majlis ini diadakan akan saya ceritakan dalam masa terdekat.

SekianYour donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...