SIDANG MEDIA: ISU KHAT, MODUS OPERANDI AGEN-AGEN ANWAR DAN DAP KUASAI PEMBANGKANG

GERAKAN BANGSA NASIONAL

Gerakan Bangsa Nasional (GBN) akan mengadakan satu sidang media (live) pada pukul 4 petang ini di perkarangan luar pool-side coffee house di Shah Village Hotel, Petaling Jaya.

Dalam sidang tersebut, pihak GBN akan membuat pendedahan-pendedahan tertentu dan pemerincian berkenaan perkara-perkara berikut:

1. Isu pengenalan seni khat dan penulisan jawi di peringkat sekolah serta penentangan keras GBN terhadap sikap perkumpulan Dong-Jiao Zong, DAP dan MCA berhubung isu tersebut.
2. Perkembangan terkini melibatkan status Dato’ Seri Anwar Ibrahim dalam PKR dan parlimen serta konspirasi melibatkan Anwar dan DAP.

3. Program GBN bersama rakyat yang bertemakan “Islam Mampu Kuburkan DAP” yang bakal berlangsung ada 17hb Ogos 2019..

Butiran lebih terperinci akan diberikan semasa sidang media yang turut akan berlangsung secara ‘live’ menerusi beberapa saluran Facebook, termasuk Facebook Raggie Jessy Rithaudeen.

Sebarang pertanyaan boleh dirujuk kepada saya, RJ Rithaudeen, menerusi nombor telefon berikut:

+6016-404 9082

Sekian

Yang Benar,

Loading...

RJ RithaudeenYour donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...