Tommy Thomas, sila letak jawatan!

Tommy Thomas perlu meletak jawatan kerana lebih banyak kesangsian akan timbul dari tindak tanduk beliau dalam melaksanakan tugas sebagai Peguam Negara. Sumber (gambar): Fail TTF

Haji Ahmad Amzad Hashim

SAYA ingin mengucapkan tahniah kepada Perdana Menteri, Tun Mahathir Mohamad yang akhirnya membuat keputusan Malaysia menarik diri dari Rome Statut.

Menandatanganinya adalah satu kesilapan yang sangat merbahaya. Menarik diri dari Rome Statut adalah tindakan yang tepat dan membetulkan kesilapan.
Tommy Thomas tidak layak menjadi Peguam Negara kerana gagal memelihara Negara dari tersilap menandatangani Statut yang mendedahkan Raja Raja Melayu, Agama Islam dan Keistimewaan Melayu kepada pelbagai risiko.

Kegopohan beliau mengiktiraf sijil UEC membelakangkan Kerajaan Malaysia yang dipimpin Perdana Menteri sehingga Tun Mahathir perlu mengingatkan adalah tugas kerajaan membuat keputusan mengiktiraf atau tidak, bukannya Tommy Thomas.

Tommy Thomas perlu meletak jawatan kerana lebih banyak kesangsian akan timbul dari tindak tanduk beliau dalam melaksanakan tugas sebagai Peguam Negara.

Sumber:Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...