WARISAN PLUS MENDAHULUI DI ELOPURA, KAPAYAN, LUYANG DAN LIKAS

Ketua Menteri Sementara Sabah, Datuk Seri Shafie Apdal. Sumber (gambar): Fail TTF

واريثن ڤلوس مندهولوي د ايلوڤورا، كاڤين، لويڠ دان ليكس

PETALING JAYA: Calon WARISAN Plus sehingga kini mendahului di empat kawasan Dewan Undangan Negeri, iaitu Kapayan, Luyang, Likas dan Elopura.

Di Elopura, calon DAP Calvin Chong setakat ini memperoleh 80.83 peratus undi, berdasarkan undian yang telah dihitung setakat ini (9.77 peratus daripada jumlah peengundi yang layak).
Di Kapayan, calon WARISAN Plus Jannie Lasimbang memperolehi 566 undi berbanding pesaing terdekatnya, Lee Wan Tung (Barisan Nasional) yang memperolehi 376 undi.

Manakala itu, di Luyang, calon WARISAN Plus Phoong Jin Zhe mendahului calon Perikatan Nasional Gee Tian Siong dengan majoriti 2,202 undi sehingga kini.

Di Likas, calon WARISAN Plus Tan Lee Fatt mendahului calon Barisan Nasional Dr Chang Kee Ying dengan majoriti 772 undi sehingga kini.

THE THIRD FORCE

NOTA: SAYA MEMBUAT PENGUMUMAN-PENGUMUMAN PENTING DARI MASA KE SEMASA EKSKLUSIF MENERUSI SALURAN TELEGRAM BERIKUT:Your donation is much appreciated and will go a long way towards helping us serve you better. Click the donate button below to make a contribution (you don't need a Paypal account to donate through Paypal, simply follow the instructions once you click the button).


SUBSCRIBE TO US ON YOUTUBE:YOUTUBE: THE THIRD FORCE

TELEGRAM: Raggie Jessy Rithaudeen

TWITTER: Raggie Jessy Rithaudeen

WEBSITE: raggiejessyrithaudeen.com

Loading...

COMMENTS

Comments

CommentsLoading...